Terveysiltapäivä Osmosen talolla 7.3.2023

Satakunnan hyvinvointialue, Rauman kaupunki ja MIELI Länsirannikon mielenterveys ry yhdessä järjestävät kaikille avoimen terveysiltapäivän 7.3.2023 klo 12-14,Alfredinkatu 5.

Paikalla suuhygienisti kertomassa suun terveydestä ja sen hoidon merkityksestä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä sairaanhoitaja päihdeklinikalta kertomassa tupakoinnin haitoista ja sen lopettamisen hyödyistä.

Liikunnanohjaaja Kimmo Kouru kertoo arkiliikunnasta ja jakaa vinkkejä liikunnan lisäämisestä arkeen.

Paikalla myös seksuaaliterapeutti vastaamassa kysymyksiin.

Sillanpielen toimintakeskuksen sekä Tukipalveluyksikkö Osmosen talon henkilökunta vastailee kysymyksiin mm. päihteistä ja mielenhyvinvoinnista.

kahvitarjoilua.

FinFami Satakunta päivystää Osmosen talolla

Oletko huolissasi läheisesi mielenterveydestä? Varaa aika omaisneuvontaan Osmosen talolla.

 

Keskustelussa OMAINEN voi käydä läpi elämäntilannettaan psyykkisesti sairastuneen tai oireilevan läheisensä omaisena. Omaisneuvonnassa voi puhua siitä, miten läheisen psyykkinen sairaus on vaikuttanut OMAISEN elämään, millaisia ajatuksia se on herättänyt. Keskustelun tavoitteena on vastata OMAISEN tarpeisiin psyykkisiin sairauksiin liittyvän tiedon, arjen ongelmatilanteissa selviytymisen ja oman hyvinvoinnin ylläpitämisen osalta. Keskustelussa voidaan käydä läpi myös sitä, miten perheen lapset ovat kokeneet sen, että heille läheinen ihminen on sairastunut ja miten lapsille voisi kertoa tilanteesta heidän ikätasonsa mukaisesti. Keskusteluapua antavat työntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on vaitiolovelvollisuus. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Omaisneuvontaa Osmosen talolla:

  • ti 7.2. klo: 15-18
  • ti 7.3. klo: 15-18
  • ti 11.4. klo: 15-18 
  • ti 2.5. klo: 15-18

Osoite: Alfredinkatu 5, Rauma. Varaa aika p. 044 303 62 82/Salla tai salla.ristolainen@finfamisatakunta.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!